Sport- & Spel 2017-09-13T17:37:44+00:00

Sport- & Speldagen

Hieronder vind je een overzicht van de Sport- & Speldagen die Stichting Spotlights voor je school of vereniging kan organiseren.

Deze evenementen kunnen door een school of vereniging worden afgenomen, waarbij het geld ervoor uit een beschikbaar budget komt of door een sponsorloop of verkoopactie is verkregen.

Informeer naar de mogelijkheden en planning via info@stichtingspotlights.nl, 06 – 333 535 96 of meld je interesse via het contactformulier o.v.v. Sport- & Speldag.

Slinger Aap

Een heuse 20 meter lange opblaasbare touwslingerbaan met een met water gevuld zwembad op je schoolplein of verenigingsveld!

Kom jij droog over? Of juist niet? Plezier voor kinderen van alle leeftijden. Met vakkundige begeleiding, dus ook geschikt voor kinderen zonder zwemdiploma.

Durf jij te slingeren? Vast wel, toch!

Spring & Klim

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan! Dat kan met onze Spring-, Klim- & Klauterkussens bij je school of vereniging.

Plezier voor kinderen van alle leeftijden onder enthousiaste begeleiding. Er is veel te doen, maar je komt overal wel aan toe. Keer op keer. Tot je niet meer kunt.

Doe je mee?

Survival Run

Een spannende en intensieve survivalrun voor je school of vereniging op en rondom onze unieke survivalbanen voor jong en wat ouder.

Veilig en geschikt voor alle kinderen; de ene gaat gewoonweg iets sneller dan de ander. Gegarandeerd plezier voor alle deelnemers. En een gegarandeerd moe maar voldaan gevoel.

Ren jij de meeste rondjes?

Fiets Fun

Loopfietsraces, langzaam fiets wedstrijden en allerlei leuke dingen met wieltjes, zoals Pedal Racers, Rollo Bikes en Skateboards.  En mini ramps!

Een leuk competitief en al bijna klassiek evenement van Stichting Spotlights. Geschikt voor kinderen van alle leeftijden en stiekem ook nog eens erg leerzaam.

Word jij de winnaar van je groepje?

Voetbal Plein

Een voetbalplein voor jongens en meisjes van alle leeftijden! Met een pannakooi, paaltjesvoetbal, doelschieten en een voetbaldartbord.

Lekker vrij spelen of in een competitie? Wat jij wil. Wij zorgen hoe dan ook voor plezier voor kinderen van alle leeftijden. En we nemen ook onze leuke en mooie pleinspelletjes mee.

Zo is er voor ieder wat wils!

Spelletjes

Oud Hollandsche Spellen. Zoals ze dat zo mooi zeggen. Maar dan in een nieuw jasje in de vorm van prachtige spelbakken.

Met Hoedje Wip, Flipperen, Schijfhockey, Kegelen, Hamervoetbal en de Wielenbak. En altijd samen met onze pleinspelletjes als Jenga XL, Paaltjesgooien, Botter, Kaas & Eieren en meer.

Niemand die zich verveelt!

Sportclinics & Workshops

Hieronder vind je een overzicht van de Sportclinics & Workshops die Stichting Spotlights i.s.m. één van onze partners voor je school of vereniging kan organiseren.

Informeer naar de mogelijkheden en planning via info@stichtingspotlights.nl, 06 – 333 535 96 of meld je interesse via het contactformulier o.v.v. Sportclinic.

Archery TAG

De nieuwe rage in Nederland is Archery TAG! Een variant tussen boogschieten en paintball, waarbij je all je skills nodig hebt.

Op een groot speelveld staan verschillende obstakels waar je achter kan schuilen. Grote pallets, bandenstapels en meer. Overleef jij je tegenstanders?

Clinics worden compleet verzorgd met alle materialen (Maskers, bogen, pijlen, obstakels).

Bubble Voetbal

1 Veld, 2 teams, 1 bal, 2 doeltjes, 6 Bubbles. Voetballen, maar dan anders. Want met een enorme bal om je heen. En dan is alles anders.

Voor iedereen die wel en iedereen die niet kan voetballen leuk en geschikt. Blijf jij overeind en lukt het jou met je team het winnende doelpunt te maken?

Clinics worden compleet verzorgd met alle materialen (goaltjes, ballen, bubbles).

Poull Ball

Poull-ball is een zeer actief spel dat gespeeld kan worden in de gymzaal, maar ook op het strand of op de sportvelden.

Tijdens dit snelle en onvoorspelbare spel spelen teams tegen elkaar en proberen ze een grote kubus van het plateau of te stoten. Of proberen ze dat nou juist te voorkomen.

Poull-ball wordt compleet geleverd met Jumbo ball, plateau en kubussen.

Disc Golf

Disc-golf wordt snel steeds populairder in Nederland. Dit spel is voor alle leeftijdsgroepen zeer aantrekkelijk.

Met disc-golf leg je met je team een compleet parcours af, variërend van 6 tot 18 holes, waarbij je in zo min mogelijk worpen het parcours moet zien af te leggen.

Clinic wordt compleet verzorgd met alle materialen (Targets, Disc’s, Routekaart, scorekaart etc.).

Ultimate Frisbee

Nu ook in Nederland: Ultimate Frisbee. Een teamsport, waarbij je ‘gewoon’ meer punten moet maken dan je tegenstander.

Een sport die veel wegheeft van een mix van rugby en american football. Na het oefenen van verschillende worpen en technieken ben je al snel klaar om het ultimate spel te spelen.

Clinics worden compleet verzorgd met alle materialen (targets, frisbees, hesjes).

KanJam

KanJam is een 2 tegen 2 teamspel met als doel een frisbee te scoren in een ronde Kan die op een afstand van 6 meter staat.

Heel leuk en niet moeilijk. Na een paar korte technieken over het gooien van een frisbee kan je direct beginnen. Uitdagend, verrassend en soms ook lachwekkend.

Clinics worden compleet verzorgd met alle materialen (Frisbee’s, KanJams).