Stichting Spotlights organiseert op 21 juli en op 25 augustus Simmer Splash in Grou.

Een spectaculair evenement voor alle kinderen in en om Grou tussen de 8 en 16 jaar.

Glij jij over de Buikschuifbaan, van de XL Glijbaan of slinger je over het zwembad van de Touwslingerbaan!?

Deelname is mede dankzij een bijdrage van Stichting HVS en de wandelaars van AsUgo weer helemaal gratis!

Doe je mee?!
Meld je snel aan voor de editie(s) van je keuze via de knop hieronder.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je aanmelding via e-mail (check evt. ook je spambox).

Maar wees op tijd, want vol = vol!

Locatie: Pr. Wilhelminastraat 3, Grou (bij het strandje)

Deelname is op eigen risico, zie ook de algemene voorwaarden. Bij de edities wordt afwisselend gebruik gemaakt van de Buikschuifbaan en de Touwslingerbaan (1e editie) en de Buikschuifbaan en de XL Glijbaan (2e editie). Voor de XL Glijbaan moeten kinderen in het bezit zijn van een zwemdiploma.