De Gemeente Basis vindt beweging voor de inwoners erg belangrijk!

Bewegen is niet alleen leuk, maar ook heel goed voor jong & oud.
Voor je welzijn in het algemeen en je gezondheid in het bijzonder.

En daarom beveelt de Gemeente Basis de wandeltochten van AsUgo van harte aan!

Los van dat bewegen goed voor je is, kom je met de vooraf uitgezette routes op mooie en bijzonder plekken.
En misschien kom je onderweg wel in contact met andere wandelaars. Zo is meedoen niet alleen een sportieve, maar ook een sociale activiteit!

Wil je met één van de wandeltochten meedoen? Schrijf je dan in voor een wandeltocht naar keuze.

De opbrengst van deelname aan de wandeltochten van AsUgo komt ten goede aan:
Stichting Spotlights t.b.v. organisatie van gratis toegankelijke evenementen voor kinderen op het gebied van sport en actieve vrijetijdsbesteding.

GPS Wandeltochten

AsUgo organiseert 32 keer per jaar gps-wandeltochten met routes van 10, 15 of 21 kilometer op 196 plaatsen door heel Nederland.

De 32 edities bestaan uit 16 wandelweekenden, waarbij op elke weekenddag de keuze voor deelname aan een tocht in één van de 196 plaatsen kan worden gemaakt.

Bij de gps-wandeltochten maak je gebruik van de wandelapp van AsUgo om de route terwijl je loopt live op je smartphone te kunnen volgen.

Wandeltochten

AsUgo organiseert 14 keer per jaar wandeltochten met een fotopuzzeltocht van 2,5 km en wandelroutes van 5, 10, 15, of 21 kilometer op 14 plaatsen door Fryslân.

De 14 edities bestaan uit 7 wandelweekenden, in per weekend 2 geselecteerde plaatsen, waarbij je kunt kiezen om 1 of 2 dagen mee te doen.

Bij de wandeltochten maak je gebruik van de wandelapp van AsUgo om de route terwijl je loopt live op je smartphone te kunnen volgen.

Lange Afstandswandeltochten

AsUgo organiseert 4 keer per jaar lange afstandswandeltochten met routes van 10, 15, 21 en 30 kilometer op 4 plaatsen in de Fryske Marren.

De tochten bestaan in totaal uit 4 wandeldagen, rond het midden van elk seizoen in een per editie geselecteerde plaats.

Bij de lange afstandswandeltochten krijg je een uitgeschreven wandelroute en maak je gebruik van de wandelapp van AsUgo om de route terwijl je loopt live op je smartphone te kunnen volgen.