Op 14 december organiseer Sportjuf Luci de leukste Kerstmiddag in Grou! Vind je het leuk om lekker buiten bezig te zijn en dan ook nog in een kerstsfeertje kom dan ook!

De middag wordt georganiseerd door juf Luci en juf Roos, wij organiseren dit voor de kinderen om een leuke en actieve middag te bieden.

In het programma zit een speurtocht die je zelf, met vrienden of samen met je familie kan doen. En daarna kan je nog een Kerst-Fotopuzzeltocht lopen*.

* De Kerst-Fotopuzzeltocht wordt her gebruikt van 2021, heb je die al een x gelopen dan kan je nog een keer maar hoeft natuurlijk niet.

Voor deelname aan de middag vragen wij een vergoeding van € 12,50,-* per deelnemer, voor warme chocolademelk en natuurlijk met wat lekkers,  en nog een leuke verrassing aan het einde van deze middag.

Het programma begint om 12:30 uur vanuit Eethuis Amicaal in Grou.

Ben je enthousiast geworden, vergeet je dan niet aan te melden en vraag gerust je broertjes, zusjes, vrienden en de rest van je familie om gezellig mee te doen.

*de kosten voor deelname gelden per aan de activiteiten deelnemende kind. Ouders/begeleiders (vanaf 16 jaar) kunnen kosteloos meelopen, maar doen dan zelf niet aan de activiteiten mee. Wil je als ouder/begeleider wel met actief meedoen, geef je dan als extra deelnemer op het inschrijfformulier en voor betaling op.