Winter Wandeltocht

Tussen december 2018 en februari 2019 organiseerde Stichting Spotlights de 1e Grouster, Heerenveenster en Bolswarder Winter Wandeltocht.

Een serie leuke en afwisselende tochten voor jong & oud met meerdere wandelafstanden: 5, 10 en 15 kilometer en een fotopuzzeltocht van 2,5 kilometer speciaal voor kinderen en hun ouders/verzorgers.

De opbrengst van deelname aan de wandelroute kwam ten goede aan Stichting Spotlights t.b.v. organisatie van gratis evenementen voor kinderen op het gebied van cultuur, sport en actieve vrijetijdsbesteding en Villa Joep voor onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker.

Hou de site in de gaten voor meer info over toekomstige wandeltochten of stuur, als je nog niet op onze maillijst staat, een berichtje naar marcel@stichtingspotlights.nl als je wil dat wij je via e-mail op de hoogte houden.