Wandelen voor jezelf, voor het goede doel én de school van je keuze!

Stichting Spotlights organiseert i.s.m. AsUgo Wandelchallenges voor scholen op maar liefst 196 plaatsen door heel Nederland.

Bij de Wandelchallenges kun je kiezen uit leuke en afwisselende routes van 2.5, 5, 10, 15 of zelfs 21 kilometer langs mooie en verrassende plekken in je eigen omgeving.

Meedoen aan een wandelchallenge is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor het goede doel. Want met je deelname maak je de organisatie van gratis toegankelijke sportieve evenementen van Stichting Spotlights voor kinderen mogelijk.

Maar daarnaast spaar je bij inschrijving van leerlingen, ouders, familie, vrienden en buren die bij deelname de naam van jullie school doorgeven, ook geld voor de school van je keuze!

Geld wat gebruikt kan worden voor extra aanschaf van sport- en spelmateriaal, een leuke sportdag of sportief eindfeest.

En bovendien maak je met jullie deelname kans op mooie sportieve prijzen voor jullie school!

De Lente editie van de Wandelchallenge vindt plaats tussen begin maart en eind mei.

Voor deelname bestel je vooraf een routecode voor gebruik in een plaats voor een afstand naar keuze. Ongeacht de afstand die je wil lopen betaal je € 1,- per persoon en € 4,75 voor een routecode.

Waar, wanneer en welke afstand je loopt, bepaal je wanneer het je uitkomt. Je kunt dus wandelen wanneer je wil. Alleen, met je wandelmaatje(s) of zelfs met je hele gezin. En je kunt zo vaak meedoen als je wil!

Zo is wandelen niet alleen leuk en gezond, maar ook gezellig en sociaal en steun je dus het goede doel en je school.

Alle deelnemende scholen krijgen een uniek gymlessenboekje van Sportjuf Luci en de school met de meeste wandelaars per seizoen* wint een gratis sportdag voor de hele school van onze partner XL Sport & Spel!

Doe je mee!?

* de wandelaars worden verrekend naar rato van het aantal leerlingen, dus iedere school, groot of klein, maakt evenveel kans op de winst!

Een Wandelchallenge voor je eigen school!

Wil je met je school ook meedoen met een Wandelchallenge in je eigen omgeving? Dat kan natuurlijk!

Wij benaderen alle scholen in Nederland persoonlijk, maar hebben we nog geen contact met jullie school gehad en kun je daar niet op wachten, vul dan gerust alvast het aanmeldformulier via de onderstaande link in.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jullie op om de mogelijkheden om -kosteloos- een lokale Wandelchallenge op te zetten te bespreken.