Wandelen voor jezelf, voor het goede doel én de school van je keuze!

Stichting Spotlights organiseert i.s.m. AsUgo Wandelchallenges voor scholen op steeds meer plaatsen door heel Nederland.

Bij de wandelchallenges loop je samen met zoveel mogelijk leerlingen van je school, ouders, familie, vrienden en buren samen zoveel mogelijk kilometer voor jullie school.

Je kunt kiezen uit routes van 2.5, 5 of 10 kilometer, dus er zit vast wel een geschikte wandelafstand voor je bij.

Meedoen aan een wandelchallenge is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor het goede doel. Want met je deelname maak je de organisatie van gratis sportieve evenementen van Stichting Spotlights mogelijk.

En daarnaast spaar je bij inschrijving dus ook geld voor de school van je keuze! Geld wat gebruikt kan worden voor extra aanschaf van sport- en spelmateriaal, een leuke sportdag of sportief eindfeest.

En bovendien maak je met jullie deelname kans op mooie sportieve prijzen voor jullie school!

Bij de Wandelchallenges loop je leuke en afwisselende routes met wandelafstanden van 2.5, 5 en 10 kilometer langs mooie en verrassende plekken in je eigen omgeving.

Er zijn momenteel Wandelchallenges in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Arnhem, Deventer, Dokkum, Enschede, Gouda, Haarlem, Sneek en Zwolle.

Staat jouw plaats er nog niet tussen en wil je ook op jullie school een Wandelchallenge organiseren, laat het ons dan gerust weten!

De eerstvolgende Wandelchallenge; de lente editie, vindt plaats tussen begin maart en eind mei.

Voor deelname bestel je vooraf een routecode voor gebruik in een plaats voor een afstand naar keuze. Ongeacht de afstand die je wil lopen betaal je voor een routecode € 4,75.

Waar, wanneer en welke afstand en met wie je loopt, bepaal je wanneer het je uitkomt. Je kunt dus wandelen wanneer je wil. Alleen, met je wandelmaatje(s) of zelfs met je hele gezin.

Zo is wandelen niet alleen leuk en gezond, maar ook gezellig en sociaal en steun je dus het goede doel en je school.

De school met de meeste kilometers* wint een gratis sportdag voor de hele school van onze partner XL Sport & Spel!

En alle deelnemende scholen, maken kans op een pakket met sport- en spelmateriaal, een abonnement op het gymlessenplatform of een uniek gymlessenboekje van Sportjuf Luci.

Doe je mee met je school!?

* de kilometers worden verrekend naar rato van het aantal leerlingen, dus iedere school, groot of klein, maakt evenveel kans op de winst!

Een Wandelchallenge voor je eigen school!

Wil je met je school ook meedoen met een Wandelchallenge in je eigen plaats? Dat kan natuurlijk!

Wij benaderen alle scholen in Nederland persoonlijk, maar hebben we nog geen contact met jullie school gehad en kun je daar niet op wachten, vul dan gerust alvast het aanmeldformulier via de onderstaande link in.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jullie op om -kosteloos- een lokale Wandelchallenge op te zetten.