Stichting Spotlights organiseert het Leeuwarder Scholentoernooi Knotshockey.

Knotshockey is een dynamisch, attractief en toegankelijk spel en leuk voor iedereen! De wedstrijden worden gespeeld in onze originele pannakooi, waarin het spel 3 tegen 3 wordt gespeeld.

Deelname is gratis en mogelijk voor alle basisscholen in de gemeente Leeuwarden en bedoeld voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar.

In oktober worden er, onder begeleiding van Stichting Spotlights, voorrondes gespeeld op de scholen die mee willen doen en wordt er een selectie gemaakt van leerlingen die op de finale op 8 november hun school gaan vertegenwoordigen!

Wil je met je school meedoen? Meld je dan snel aan door invullen van het inschrijfformulier via de button hieronder. Na je aanmelding nemen we z.s.m. contact met jullie op om de voorronde op een goed moment, bijv. tijdens een gymles of in een grote speelpauze, te plannen. Maar wees op tijd, want vol = vol!