Je Sponsorloop 2017-09-14T21:12:26+00:00

Samen sterk

Stichting Spotlights organiseert gratis toegankelijke evenementen voor kinderen op het gebied van cultuur, sport en actieve vrijetijdsbesteding. Maar om dit te kunnen doen is geld nodig!

Voor financiële steun van derden doet Stichting Spotlights daarom vaak een beroep op subsidies en fondsen. En om extra geld te verkrijgen voeren we campagne op Ask the Crowd. Én organiseren we samen met scholen en verenigingen bijzondere en unieke sponsorlopen.

De netto opbrengst uit onze crowdfundingcampagne en de sponsorlopen komt voor 100% ten goede aan de organisatie van deze evenementen! Zo maken we samen cultuureducatie, sportbeoefening en actieve vrijetijdsbesteding voor ieder kind mogelijk.

Sponsorloop

Weer een paar rondjes rondom de school of het sportveld of dit keer een bijzondere sponsorloop? Met de Survivalbanen van Stichting Spotlights gaan we voor het laatste! Binnen of buiten, met banen voor de kleine en de al wat grotere kinderen.

Het principe is verder gelijk – leerlingen of leden laten zich sponsoren voor het aantal rondjes wat ze lopen – het plezier is echter vele malen groter. Gegarandeerd!

Bij een sponsorloop is het gebruik van het benodigde materiaal en begeleiding gratis en delen we het gerealiseerde sponsorbedrag. Daarmee maken we het project van je school of vereniging en tegelijkertijd de organisatie van de evenementen van Stichting Spotlights mogelijk.

Bovendien verzorgen wij de opzet van alle communicatie met de ouders van de leerlingen of leden voorafgaand aan en tijdens het evenement en nemen we om van je sponsorloop een extra bijzonder evenement te maken, voor de gezelligheid, ook onze Plein-/Zaalspelletjes en Oud Hollandsche Spellen mee…

Informeer naar de mogelijkheden en planning via info@stichtingspotlights.nl, 06 – 333 535 96 of meld je interesse via het contactformulier o.v.v. Sponsorloop.