Onze Evenementen 2017-12-11T14:27:37+00:00

Actuele evenementen

Spelplezier

Stichting Spotlights organiseert met ondersteuning van de provincie Fryslân 8 edities van het gratis evenement Spelplezier, onder ht motto: spelen is leuk, samen spelen is nog leuker.

Met Spelplezier biedt Stichting Spotlights mensen die in verzorgingstehuizen wonen én hun familie een gezellig en ontspannend dagdeel in de donkere dagen tussen kerst en oud & nieuw.

Met onze spelbakken en behendigheidsspellen beleven jong en oud plezier en maken deelnemers tegelijkertijd een tour door de regio. Wat dat precies inhoudt, houden we nog even voor ons, maar kom gerust kijken en meedoen en je zult het zien!

Het evenement vindt plaats bij één van de verzorgingstehuizen in Heerenveen, Sneek, Drachten, Leeuwarden en Grou op tussen 27 en 29 december. De datum en tijd per locatie staat verderop op deze site vermeld.

Spul & Mear

Stichting Spotlights organiseert met ondersteuning van de provincie Fryslân en i.s.m. de Dambond Fries Spel 8 edities van het gratis evenement Spul en Mear ofwel Spel & Meer: Fries dammen voor jong en oud.

Met Spul & Mear slaat Stichting Spotlights een brug tussen generaties, want het is bedoeld voor kinderen tussen 8 en 16 jaar, hun Opa’s / Pakes en Oma’s / Beppes én voor mensen die in verzorgingstehuizen wonen.

Het evenement vindt plaats bij één van de verzorgingstehuizen in Heerenveen, Sneek, Drachten, Leeuwarden en Grou op woensdagmiddagen tussen 1 november en 20 december.

Bij Spul & Mear wordt speluitleg en instructie gegeven door Marten Walinga van de Dambond en kunnen deelnemers vrij spelen of aan een toernooi meedoen.

En wat Mear precies inhoudt… Dat laten we je dan natuurlijk zien!

Edities

Nog een paar plekken… Meld je school aan!

Fiets Fun Festijn

Stichting Spotlights organiseert met ondersteuning van de gemeente Leeuwarden en bv SPORT het Fiets Fun Festijn voor basisscholen in de gemeente Leeuwarden. En ook jouw school kan hier gratis aan deelnemen!

Het Fiets Fun Festijn is een actief evenement voor leerlingen van alle groepen. De kleinsten doen mee aan Loopfietsraces, de middengroepen en de bovenbouw met Langzaam Fiets Wedstrijden. En voor alle kinderen zijn er Pedal Racer Races, Rollo Bikes & Skateboards.

Het evenement biedt, naast het competitieve karakter, vooral plezier en heeft tevens een educatief element en wordt vakkundig begeleidt door de buurtsportcoaches van bv SPORT.

Interesse in deelname kunt u aangeven door het invullen van het formulier via de button hieronder. We zien je aanmelding tegemoet!

Voor je school of vereniging

Stichting Spotlights biedt scholen en verenigingen de mogelijkheid mee te doen aan unieke sponsorlopen en bijzondere verkoopacties!
Op deze manier is het voor de school of vereniging mogelijk geld te verdienen voor leuke extra activiteiten voor leerlingen of leden.

Deelname aan een sponsorloop of verkoopactie kan worden geregeld door een bestuur of- directie, ouderraad of activiteitencommissie, maar ook door ouders en kinderen zelf.

Je Sponsorloop
Je Verkoopactie