Onze Evenementen 2017-10-22T12:42:31+00:00

Actuele evenementen

Vakantie Voetbal

Stichting Spotlights organiseert in de herfstvakantie met ondersteuning van de gemeente Leeuwarden het evenement Vakantie Voetbal voor kinderen tussen de 6 en 16 jaar.

Het hart van het evenement is het Pannavoetbal-toernooi, waaraan jongens en meisjes in hun eigen leeftijdsklasse kunnen meedoen. Het toernooi bestaat uit 14 voorrondes in de stadsdelen en dorpen van de gemeente Leeuwarden en een finale in de stad.

De wedstrijden worden gespeeld in een originele pannakooi, waarin je je tegenstander met ‘tricks & skills’ te slim af moet zijn. De winnaars van de voorrondes plaatsen zich voor het finale evenement aan het einde van de vakantie, waarbij ze spelen voor het Leeuwarder Kampioenschap Pannavoetbal!

Wil je meedoen? Meld je dan snel aan via het formulier. Maar wees op tijd, want vol = vol!

Let op: voor het pannavoetbaltoernooi kun je je, als het niet al eerder vol is, aanmelden tot 2 dagen van te voren! Je kunt je aanmelden voor elke voorronde waar nog plek is.

Aanmelden

Naast het toernooi kan bij Vakantie Voetbal vrij gespeeld worden met doelschieten, voetbaldarten en paaltjesvoetbal. Dit speciaal voor kinderen die wel willen komen spelen, maar niet aan de wedstrijd willen meedoen.

Fiets Fun Festijn

Stichting Spotlights organiseert met ondersteuning van de gemeente Leeuwarden en bv SPORT het Fiets Fun Festijn voor basisscholen in de gemeente Leeuwarden. En ook jouw school kan hier gratis aan deelnemen!

Het Fiets Fun Festijn is een actief evenement voor leerlingen van alle groepen. De kleinsten doen mee aan Loopfietsraces, de middengroepen en de bovenbouw met Langzaam Fiets Wedstrijden. En voor alle kinderen zijn er Pedal Racer Races, Rollo Bikes & Skateboards.

Het evenement biedt, naast het competitieve karakter, vooral plezier en heeft tevens een educatief element en wordt vakkundig begeleidt door de buurtsportcoaches van bv SPORT.

Interesse in deelname kunt u aangeven door het invullen van het formulier via de button hieronder. We zien je aanmelding tegemoet!

Spul & Mear

Stichting Spotlights organiseert met ondersteuning van de provincie Fryslân en i.s.m. de Dambond Fries Spel 8 edities van het gratis evenement Spul en Mear ofwel Spel & Meer: Fries dammen voor jong en oud.

Met Spul & Mear slaat Stichting Spotlights een brug tussen generaties, want het is bedoeld voor kinderen tussen 8 en 16 jaar, hun Opa’s / Pakes en Oma’s / Beppes én voor mensen die in verzorgingstehuizen wonen.

Het evenement vindt plaats bij één van de verzorgingstehuizen in Heerenveen, Sneek, Drachten, Leeuwarden en Grou op woensdagmiddagen tussen 1 november en 20 december.

Bij Spul & Mear wordt speluitleg en instructie gegeven door Marten Walinga van de Dambond en kunnen deelnemers vrij spelen of aan een toernooi meedoen.

Als je mee wilt doen, vul dan het formulier via de button hieronder in. We zien je aanmelding tegemoet. En wat Mear inhoudt… Dat laten we je dan natuurlijk zien!

Aanmelden

Voor je school of vereniging

Stichting Spotlights biedt scholen en verenigingen de mogelijkheid mee te doen aan unieke sponsorlopen en bijzondere verkoopacties!
Op deze manier is het voor de school of vereniging mogelijk geld te verdienen voor leuke extra activiteiten voor leerlingen of leden.

Deelname aan een sponsorloop of verkoopactie kan worden geregeld door een bestuur of- directie, ouderraad of activiteitencommissie, maar ook door ouders en kinderen zelf.

Je Sponsorloop
Je Verkoopactie