Onze Evenementen2018-10-17T13:10:40+00:00

Vanaf medio september organiseert Stichting Spotlights 6 edities van de Fryske Sportatlon voor basisschoolkinderen in Fryslân. En mede dankzij een bijdrage van de provincie is deelname aan dit unieke evenement gratis!

Voorafgaand aan de sportdagen in de provincie ontvangen alle basisscholen in heel Fryslân het promotieboek van de Friese Sporten en de Fryske Sportatlon als opmaat naar de 6 evenementen en met meer informatie over de sporten in het algemeen en de inhoud van de dag in het bijzonder.

Wil je als school mee doen? Meld je dan aan voor de editie van je keuze en laat de leerlingen onder vakkundige begeleiding kennis maken met de 6 fantastische Friese Sporten; Fries Dammen, Schaatsen, Fierljeppen, Kaatsen, Skûtsjesilen en Paardensport.

Per dag kunnen er maximaal 900 kinderen aan het evenement meedoen, dus vul het formulier snel in om verzekerd te zijn van deelname.

Let op: aanmelden voor deelname aan deze serie van de Fryske Sportatlon is niet meer mogelijk. Wil je de Fryske Sportatlon op je school, neem dan contact op via 06-333 535 96 voor meer informatie.

Voor je school of vereniging

Stichting Spotlights biedt scholen en verenigingen de mogelijkheid mee te doen aan bijzondere verkoopacties en unieke sponsorlopen!
Op deze manier is het voor de school of vereniging mogelijk geld te verdienen voor leuke extra activiteiten voor leerlingen of leden.

Deelname aan een verkoopactie of sponsorloop is gratis en kan worden geregeld door een bestuur of- directie, ouderraad of activiteitencommissie, maar ook door ouders en kinderen zelf.

Je Verkoopactie
Je Sponsorloop