Onze Evenementen 2018-04-06T14:02:23+00:00

Clinics & Workshops

Fries Dammen

‘Oer Alles’ op XL, XXL en XXXL borden. In de spelvariant Frysk met ‘houtjes’ en met jezelf als levende damsteen.

Bijzonder dynamisch en leuk. Geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

Neem voor meer informatie over invulling, kosten en planning contact op met Marcel Weijers via 06-333535 96 of info@stichtingspotlights.nl.

Fiets Fun

Loopfietsraces, Langzaam fiets wedstrijden, Pedal Racers en Rollo Bikes geschikt voor ‘groot & klein’.

Spelenderwijs werken aan behendigheid en veiligheid op de fiets.

Neem voor meer informatie over invulling, kosten en planning contact op met Marcel Weijers via 06-333 535 96 of info@stichtingspotlights.nl.

Friese Sporten Festijn

Fries Dammen, Kaatsen en Fierljeppen, 3 typisch Friese Sporten verpakt in één evenement.

Denker, doener of durfal? Voor elk wat wils, voor alle leeftijden.

Voor je school of vereniging

Stichting Spotlights biedt scholen en verenigingen de mogelijkheid mee te doen aan unieke sponsorlopen en bijzondere verkoopacties!
Op deze manier is het voor de school of vereniging mogelijk geld te verdienen voor leuke extra activiteiten voor leerlingen of leden.

Deelname aan een sponsorloop of verkoopactie kan worden geregeld door een bestuur of- directie, ouderraad of activiteitencommissie, maar ook door ouders en kinderen zelf.

Je Sponsorloop
Je Verkoopactie